FAJN ODPOLEDNE

13.05.2008 15:37

Tak neděle se nám vcelku vydařila. Sešlo se nás tam šest aut, plus jedno řízené pětiletým klukem. Udělalo se i kus práce, nejdůležitější byla instalace PET lahví do zatáček, protože né všechna auta kopírovala trať :-)) Objevil se tam nový model www.xmod.cz/data/ansmann_smacker/smack_0000.htm, který si zakoupil kolega, a hned nám všem ujel. Uvidíme, jak se bude tvářit tak po padesáti jízdách, protože terén velmi dobře prověří, kde udělali soudruzi z NDR chybu :-)) (platí pro všechny modely, co se tam pohybují).

Proběhlo i pár chaotických závodů ( chaotických proto, protože jsem nevyhrál), které chvílemi připomínaly dopravní špičku někde v Dillí či jinde na východě. Dokonce se mezi námi objevoval i přítel adrenalin, takže jsme chvílemi řvali z plných plic, ať nám postaví auta na kola, ať do nás soupeř nežďuchá a tak podobně.

Škoda jen bylo, že nás na závěr, kdy jsme se chystali vybalit gril a dát si čepované naproti z hospody, vyhnal déšť. Ale i tak to bylo příjemně strávené odpoledne a celá sezóna je teprve před námi.

Tak příští neděli.

Spustil jsem na stránkách fórum, takže pokud máte potřebu něco sdělit nebo se zeptat, hurá do toho.

 

lld

Tento web je upravován většinou pod vlivem psychotropních halucinogenů..

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode