Micro buggy 1:36

05.12.2011 18:25

Vypadá to že na jaře roku 2012 vznikne nová dráha, pro auta Micro 1:36. Prostor 4m x 3m pro dráhu je připravený a materiál na stavbu dráhy také. Zatím jsme dva, co vlastníme takové auto.
Kdo by měl zájem, tak jen pár informací. Pořízení takového auta z dílny firmy "Losi" vyjde na 2000Kč i s poštovným. RTR obsahuje již úplně vše a může se po vybalení okamžitě jezdit. Kompletní rádio 27MHz i s bateriemi, pohonná baterie v autě, mobilní nabíječka s tužkovými baterkami ( nabití pohonné baterky trvá 20 minut). Jinak auto je vybavené tak jak ostatní větší auta, spojka, diferenciál, kardany, jen tlumiče jsou třecí, tedy bez oleje. Jediné co by chtělo přikoupit, jsou ložiska do kol 8ks-280Kč a pohonnou batetrku navíc 259Kč, může se jedna nabíjet co se zatím z druhou jezdí. Ze začátku se tyto dvě věci hned nemusí kupovat, prostě na pouzdech to také jezdí, no a než se baterie nabije znouvu, tak se 20 minut dá pauza. Auto jezdí přes 8 minut a můžu říct že je to pořádný divoch, dovede se postavit i na zadní, takže výkonu je až až, rychlost i obratmost je perfektní. Jezdit doma, na prostoru 3m
 x 2m  je opravdu o hubu, jak se říká, je to divoch. Venku to na rovině jede nějakých 17km/h, takže na prťavce docela fofr.
Závěrem, kdo by chtěl začít (myslím toho, kdo nemá vůbec nic) a chtěl by jezdit Micro 1:36, auto nejlépe z dílny Losi, je tu možnost zajezdit si i na dráze. Myslím že 2000Kč není moc, a má vše co potřebuje, náhradní díly jsou taky a celkové náklady na provoz pomalu žádné. Když porovnám nové obutí i s disky na Losi 1:10 = 1000Kč, tak u Micro všechny 4 nová kompletní kola stojí 170Kč.
Myslím, že i když to je "prťavec" jak mu říkám, zábavy a srandy s ním bude dost.
Pokud by chtěl někdo další informace ohledně Micro 1:36, je možnost zde na stránkách, rád zodpovím.

      Franta Knesl

Tento web je upravován většinou pod vlivem psychotropních halucinogenů..

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode