NEDĚLNÍ REPORT " 22 "

03.06.2008 20:51

Mezinárodní Den Dětí se nám opravdu vyvedl. Asi jsme pořád dětmi. Sešla se nás tam vysloveně spousta, dorazili i noví nadšenci, kteří si užili jak pracovního procesu, tak si s chutí zajezdili. Objevil se i model se spalovacím motorem (ani OFF ani ON), akorát nebyl v neljepší formě a potřeboval nabrousit.

 

Ovšem i tak nám vydatně pomohl postavit pódium, ze kterého se jezdí daleko líp a není už se na co vymlouvat, že " není vidět ". :-))

Nelze nezmínit, že při dovozu materiálu na stavbu pódia byl skoro zdemolován Škoda Forman jednoho kolegy, takže nevím, jestli ho ještě někdy uvidíme ( toho Formana, Franta určitě příjde :-)).

Opět se nám rozšířila trať a dokonce nám tam vyrostl základ našeho největšího skoku, či co to nakonec bude. Takže je v plánu ještě jedna úprava dráhy, trochu upravit "óbrskok" a pak už jen běžná údržba a jezdit, jezdit, jezdit . . . . . .

A ježdění jsme si po práci užili celkem vydatně, myslím, že panovala všeobecná spokojenost. K tomu nějaké to "taškové", grilování a rozchod jak se komu chtělo.

Den dětí se vydařil.

Fotky na rajčeti2008.

 

lld

Tento web je upravován většinou pod vlivem psychotropních halucinogenů..

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode